2023-2024 STAJYER DUYURUSU

30 Mart 2023 tarihinde yayınlandı.

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

STAJ DUYURUSU

2023-2024 yılı eğitim-öğretim yılında Belediyemizde 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu hükümleri gereğince Mesleki ve Teknik Eğitim Okulu öğrencilerine yaptırılacak olan staj eğitimi müracaatları 03 NİSAN 2023 – 02 MAYIS 2023 tarihleri arasında Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne staj yapacak öğrenci tarafından şahsen yapılacaktır.

Belediyemizde staj yapacak öğrenciler 04 MAYIS 2023 tarihinde saat 14:00’da Sincan Belediyesi Lale Konferans salonunda Noter huzurunda çekilecek kura sonucu belirlenecektir.

Murat ERCAN

Sincan Belediyesi Lale Konferans Salonu (Zabıta Müdürlüğü Altı)

Adres : Atatürk Mah. Meltem Sok. No: 2 Sincan/ANKARA