SİNCAN BELEDİYESİ’NDEN AŞURE İKRAMI
2.10.2017

Sincan Belediyesi, Muharrem Ayı’nın gelmesi ile beraber tüm İslam Âlemini bir araya getiren Aşure Günü’nde vatandaşa Aşure dağıttı. İlçenin dört bir yanındaki camilerde ikram edilen 20 bin aşure ile Sincan Belediyesi birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Muharrem Ayı’nın tüm bereketi, İslam Alemini kuşatırken Sincan Belediyesi de bu kutlu günü tüm vatandaşlarla beraber andı. İnsanlar arasında sevgi, saygı ve birlik beraberliğin güzel bir örneğini yaşatmak için Sincan Belediyesi Sincan’ın bütün camilerinde aşure dağıttı.

Mübarek ayın vazgeçilmezi ve en önemli sembolü olan aşure tatlısı damaklarda tarifsiz bir tat bırakırken gönülleri de şenlendirdi. Yediden yetmişe on binlerce Sincanlı ile Aşure Günü’nü anan Sincan Belediyesi ilçe genelinde 20 bin aşure dağıttı.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna “Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşlik duygularımızın daha da arttığı bugünlerde gözlerimizin daima barışa, doğruluğa, kardeşliğe bakması, yüreğimizin sevgi, saygı ve hoşgörüyle artması gerekmektedir. Bu duygularla Muharrem ayının birlik ve kardeşlik duygularının daha da gelişmesine ve dünya üzerinde barış ve mutluluk tohumlarının yeşermesine vesile olmasını diliyor; tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Muharrem ayını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.