BAŞKAN ERCAN, PAZAR ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ.
2.04.2018

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Osmanlı Mahallesinde salı günleri kurulan kapalı semt pazarını ziyaret etti; vatandaş ve esnafın derdine kulak verdi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Her fırsatta esnafla bir araya gelen Başkan Ercan’ın bu seferki durağı Osmanlı mahallesiydi. Salı günleri kurulan kapalı semt pazarını ziyaret eden Başkan Ercan, Pazar esnafıyla tek tek tokalaştı; esnafın talep ve önerilerini yerinde dinledi.

Başkan Ercan esnaf ziyareti sırasında alışveriş yapan vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Vatandaşların dertlerini dinleyen Başkan Ercan çözüm için vatandaşları ilgili birimlere yönlendirdi;’ Sizin için elimizden geleni yapıyoruz ‘dedi.

BAŞKAN ERCAN ÇOCUKLARI DA UNUTMADI.

Başkan Ercan, büyüklerin yanı sıra çocukların da ilgi odağıydı. Çocuklarla sohbet edip, fotoğraf çektiren Başkan Ercan çocuklara hediyeler verdi; onların yüzünü güldürdü.