SİNCAN BELEDİYESİ TİYATRO EKİBİ CEZAEVLERİNİ GEZİYOR
14.05.2018

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Sincan Belediyesi hükümlü gençleri topluma kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor.Sincan Belediyesi Tiyatro Ekibi perdelerini bu kez Sincan Çocuk Kapalı ceza infaz kurumunda açtı, “Köprüden Önce Son Çıkış” adlı oyunu sahneledi.

Sincan Belediyesi sosyal farkındalık etkinliği kapsamında cezaevlerini dolaşmaya devam ediyor. Kültür ve sanat faaliyetlerini herkese ulaştırmayı hedefleyen Sincan Belediyesi Tiyatro ekibi,bu kez Sincan Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda sahne aldı.

SİNCAN BELEDİYESİ’NDEN DEV SOSYAL PROJE

“Köprüden Önce Son Çıkış” adlı oyunu sahneleyen Sincan Belediyesi Tiyatro Ekibi, gençlere önemli mesajlar verdi.Ahiret hayatı ile dünya hayatını birbirine karıştıran 3 gencin hikayesini anlatan oyun, büyük beğeni topladı. Hapishaneyi bir an olsun unutan tutuklu ve hükümlüler keyifli dakikalar yaşadı.