BAŞKAN ERCAN ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
4.06.2018

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Ramazan ayında da dur durak bilmiyor. Her koşulda vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Ercan Ak Parti Ankara Milletvekili adayı Hacı Turan ile birlikte Sincan sokaklarındaydı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan hafta sonu mesaisini Sincan halkıyla birlikte yaptı. Başkan Ercan Ak Parti Ankara Milletvekili adayı Hacı Turan ile birlikte Sincan sokaklarını adım adım gezdi. Esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Ercan ile Hacı Turan her kapıyı çaldı, vatandaşlarla tek tek sohbet etti.

GÜNGÖRMÜŞLER DE UNUTULMADI

Güngörmüş yaşlılara ayrı bir önem veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Ramazan ayında da onları yalnız bırakmadı. Başkan Ercan Ak Parti Ankara Milletvekili adayı Hacı Turan ile birlikte güngörmüşler konağını ziyaret etti. Başkan Ercan birlik ve beraberlik mesajı verdi, “Bu Mübarek Ramazan ayı paylaşmak demek, birlik ve beraberlik demektir. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Dualarınızı eksik etmeyin” diye konuştu.

BAŞKAN ERCAN KIRŞEHİRLİLER DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Esnaf ziyaretlerinin ardından Başkan Ercan, Ak Parti Ankara Milletvekili adayı Hacı Turan ile birlikte Sincan Kırşehirliler Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Başkan Ercan ve Hacı Turan Sincan’da oturan Kırşehirlilerin tam desteğini aldı.