SİNCAN’DA GENÇLER SPOR VE SANATLA BULUŞTU
9.10.2018

Sincan Belediyesinin katkılarıyla Türkiye Gençlik Vakfı Sincan ilçe temsilciliğinin organize ettiği "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" adlı gençlik ve spor şöleni düzenlendi. Lale Meydanında düzenlenen programa Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da katıldı. Başkan Ercan gençlerle hokey oynadı, bilek güreşi yaptı.

Sincan Belediyesi gençlik şölenine ev sahipliği yaptı. Türkiye Gençlik Vakfı Sincan ilçe temsilciliğinin organize ettiği "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" adlı program ile Sincanlı gençler doyasıya eğlendi. Müzik Kulübü’nün bağlama, gitar ve keman, güzel sanatlar kulübünün ebru sanatı, hat, el sanatlarının sergilendiği programda masa tenisi, hokey, halter, badminton ve birçok spor branşta gösteriler düzenlendi. Program Sincan halkının yoğun ilgisi ile daha da renklendi.

BAŞKAN ERCAN HOKEY OYNADI, BİLEK GÜREŞİ YAPTI

Başkan Ercan gençleri yalnız bırakmadı. Şenlik alanını gezen Başkan Ercan gençlerin faaliyetlerini izledi, ardından gençlerle birlikte spor yaptı. Sincan halkı, faydalı aktivitelere imza attığı için Başkan Ercan’a teşekkürlerini iletti.