Yeni Fatih Pazarı Duyurusu
14.11.2018

D U Y U R U

Sincan Belediyesi sınırları içerisinde Fatih Mahallesi Kültür Sokak ile 408. Sokak arasında kalan alanda Belediyemizce yeni kurulacak olan semt Pazar yeri için başvurular bildirilen tarihte başlayacak olup yapılan başvurular arasında yapılacak olan kura işlemi sonucunda tahsisleri yapılarak dağıtılacaktır.

Başvuru Şartları:

Pazar Yerleri Hakkında Yönetmeliğin 12.Maddesi gereğince;

1-Sebze veya meyve ya da belediyece izin verilen diğer gıda veya ihtiyaç maddelerinin satışı yapmak.

• İlgili Odaya kayıtlı olmak.

3- Vergi mükellefi olmak.

4- Başvuru tarihinden önceki bir yıl içinde belediyece hakkında tahsis iptali kararı verilmemiş olmak.

5- İlgili mevzuatla aranılan diğer şartlara sahip olmak.

Başvuruda İstenilen Evrak Listesi :

Vergi Levhası Fotokopisi

Oda Kaydı Üyelik belgesi

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

1 Adet Vesikalık Fotoğraf

Başvuru ve Kura İşlemi :

Başvurular bizzat dilekçe ile Zabıta Müdürlüğüne yapılacak olup başvuranlar arasında idare tarafından belirlenen tarih ve yerde kura işlemi gerçekleştirilecektir. Yapılan kura işlemi sonucunda yer tahsis işlemleri yapılacaktır. Başvuru yapacak olan esnaflarımızın başvuru şartları başlığı altında belirtilen maddeleri dikkate alması ve istenilen evrakları dilekçe ekinde idareye teslim etmesi önemle rica olunur. Başvurular 15.11.2018 tarihinde başlayacaktır.