BAŞKAN ERCAN’DAN OKUL ZİYARETLERİ
14.11.2018

Göreve geldiği ilk günden itibaren yapılan tüm çalışmalarda gençlerin de fikirlerini almaya özen gösteren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercanokul ziyaretlerine tekrar başladı.  Gençler merak ettiklerini sordu; Başkan Ercan tüm samimiyetiyle soruları yanıtladı.

Başkan Ercan gençlerle buluşmaya devam ediyor. Bu hafta Nefise Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Ercan gençlerle belediye çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

BAŞKAN ERCAN GENÇLERDEN “KATILIM” TALEP ETTİ

Gençlerin görüşlerine önem veren Başkan Ercan gençlere yönelik talebini yineledi. Başkan Ercan “Gençlerin siyasete, yönetime ilişkin fikir belirtmeleri, katılmaları siyaseti güçlü kılacaktır. Memleket meselelerine kayıtsız kalmayın.” diye konuştu. Başkan Ercan gençlere Belediye Başkanının görev ve sorumluluklarını da anlattı, “Biz her fırsatta mahallelerimizde esnaflarımızla hatta çat kapı vatandaşlarla iç içe olmanın gayreti içindeyiz. Herkesin her şeyi söyleyebildiği toplantılar başlattık. 24 mahalle dolaştık. Hemen çözebildiğimizi hemen çözdük. Süreç gerektirenleri de not aldık.” dedi.

GENÇLER DE TALEPLERİNİ İLETTİ

Gençlerin öncelikli talebi kütüphane ve kitaba yönelik oldu. Gençlerin sorularına içtenlikle cevap veren Başkan Ercan yakın zamanda iki kütüphane açılacağı müjdesini de verdi.Söyleşinin sonunda gençler Başkan Ercan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.