SİNCAN’DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER YATILI ERKEK HAFIZLIK KUR’AN KURSU DUALARLA AÇILDI
21.12.2018

Sincan İlçe Müftülüğüne bağlı 15 Temmuz Şehitler Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu'nun açılışı dualarla yapıldı. Açılışa Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan katıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş açılışta yaptığı konuşmada, “Bu Kur’an kursumuzu Rabbim hayırlara vesile eylesin, nice hafızlar yetişmesini, nice gencin burada Kur’an’ı, din-i mübin-i İslam’ı öğrenmesini nasip eylesin” dedi.

Başkan Erbaş, Sincan Kaymakamı Küçük ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Kur’an kursunda eğitim gören öğrencilerin derslerine girerek onlarla sohbet etti.

Başkan Erbaş, Kaymakam Küçük ve Başkan Ercan daha sonra 15 Temmuz Gazisi Hüsnü Doygunbaş’ı evinde ziyaret etti.