SİNCAN BELEDİYESPOR ALT YAPI TAKIMI U-16 ŞAMPİYON OLDU

8 Mart 2024 tarihinde yayınlandı.

SİNCAN BELEDİYESPOR ALT YAPI TAKIMI U-16 ŞAMPİYON OLDU

SİNCAN BELEDİYESPORLU GENÇ FUTBOLCULARIN BÜYÜK BAŞARISI

Sincan Belediyespor altyapı takımları başarılarıyla göğüsleri kabartmaya devam ediyor. Yeni sezonda zirveyi kimseye bırakmayan genç futbolcular, adını bir kez şampiyonluğa yazdırdı. U-16 Futbol Takımı, grubunu şampiyon olarak tamamladı.

Yeşil sahalarda fırtına gibi esen Sincan Belediyespor altyapı takımları başarılarıyla adından söz ettiriyor. 2022-2023 sezonunu U-11, U-12, U-13, U-15, U-16 ve U-18 takımları şampiyon olarak kapatmıştı. Yeni sezonda şampiyonluk U-16 futbol takımından geldi.

2023-2024 sezonunda 12 Maçta 9 Galibiyet

Gençler yeni sezonda yeni bir başarıya daha imza attı. Nefes kesen karşılaşmaların ardından U 16 futbol takımı; Elite A ligi 4. grupta oynadığı 12 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak grubunu bir kez daha şampiyon olarak tamamladı.

Genç futbolcular, her koşulda desteklerini esirgemeyen Sincan Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Tarman ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.