OSMANLI MAHALLESİ YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNE KAVUŞTU

25 Mart 2024 tarihinde yayınlandı.

OSMANLI MAHALLESİ YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNE KAVUŞTU

SİNCAN BELEDİYESİ TARAFINDAN İNŞA EDİLEN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Sincan Belediyesi ilçeye kazandırdığı eserlere bir yenisini daha ekledi. Vatandaşların en iyi koşullarda sağlık hizmeti alabilmesi için Osmanlı Mahallesine inşa edilen 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde Sincan’a yönelik devasa yatırımlar yapıldığını anlatan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, kentsel dönüşümle ilgili bir de müjde verdi.

İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla ilçenin dört bir köşesine hizmet götüren Sincan Belediyesi, vatandaşların sağlık alanında en iyi koşullarda hizmet alabilmesi için Aile Sağlığı Merkezleri inşa ediyor. Bu kapsamda yapımı tamamlanan 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Osmanlı Mahallesi sakinlerinin hizmetine açıldı.