SİNCAN BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ DENEME SINAVI

8 Mart 2024 tarihinde yayınlandı.

SİNCAN BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ DENEME SINAVI

SİNCAN BELEDİYESİ 8. SINIFLARA LGS DENEME SINAVI DÜZENLEDİ

Sincan Belediyesi sınav maratonunda öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönem ilçe genelinde ilki yapılan LGS deneme sınavının ikincisi gerçekleştirildi. Ortaokul 8. sınıflara özel LGS deneme sınavında öğrenciler kendi yeterliliklerini ölçerken, eksiklerini giderme fırsatı da yakaladı.

Gençlere ve eğitime yönelik hizmetleriyle adından söz ettiren Sincan Belediyesi, öğrencilerin sınav maratonunda da yanında oldu.

2 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan LGS sınavı adım adım yaklaşırken Sincan Belediyesi, öğrencilerin yeterliliklerini ölçmeleri için ilçedeki tüm ortaokullarda ikinci kez LGS deneme sınavı düzenlendi. İlki geçen dönem gerçekleştirilen sınava 7 bin 900 öğrenci katıldı.

Öğrenciler; Türkçe, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil, Fen Bilimleri ve Matematik sorularına yanıt verdi. Sınav öncesi kendilerini ölçme fırsatı yakalayan öğrenciler Sincan Belediyesine verdiği destek dolayısıyla teşekkür etti.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Sincan Belediyesi olarak her daim gençlerimizin yanındayız. LGS’ye hazırlanan öğrencilerimize yönelik ücretsiz deneme sınavı gerçekleştirdik. Amacımız gençlerimizin bu maratonda başarıyı yakalamalarına katkı sağlamak. Hepsine LGS sınavında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.