SİNCAN BEBEK KÜTÜPHANESİNDE MİNİKLER İNGİLİZCE ÖĞRENİYOR

20 Ekim 2021 tarihinde yayınlandı.

SİNCAN BEBEK KÜTÜPHANESİNDE MİNİKLER İNGİLİZCE ÖĞRENİYOR, AKIL OYUNLARIYLA ZEKA GELİŞİMLERİ DESTEKLENİYOR

SİNCAN’DA MİNİKLER KİTAPLARIN YANI SIRA İNGİLİZCE, SPOR, DANS, AKIL OYUNLARIYLA GELECEĞE HAZIRLANIYOR

İngilizce, dans, jimnastik, kitap, akıl oyunları… Sincan Bebek Kütüphanesinde her gün eğitici ve öğretici etkinliklerle dolu. 0-5 yaşındaki çocukların anneleriyle birlikte katıldığı etkinliklerde minikler ingilizce öğreniyor, kitapların büyülü dünyasını keşfediyor, akıl oyunlarıyla yaratıcılıkları gelişiyor, jimnastik ve dansla da keyifli vakit geçirme fırsatı yakalıyor.

Oyunlar çocukların birçok farklı alanda gelişimine destek sağlar. Bilişsel, sosyal, fiziksel duygusal, analitik ve sözel gelişimine katkı sağlayan oyunlar aynı zamanda çocuğun kendisini ve yaşadığı dünyayı da tanımasına yardımcı oluyor. İşte Sincan Belediyesi miniklerin dünyasını zenginleştirmek, onları geleceğe hazırlamak ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla açtığı Bebek Kütüphanesinde bir dizi eğitici ve öğretici etkinlikler düzenliyor.

Her Gün Dolu Dolu Geçiyor

Hafta hafta etkinlik takvimi yayınlayan Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesinde çocuk gelişimi etkinliklerinin yanı sıra, İngilizce, dans, jimnastik, akıl oyunları, drama, manevi değerler ve sevgi dersleri de veriliyor.

Minikler İngilizce eğitimi ile geleceğe hazırlanıyor. Dans, jimnastik gibi spor aktiviteleri ile bedensel; Akıl oyunları ile zeka gelişimleri destekleniyor. Tüm bunların yanı sıra manevî değerlerin bilincinde sevgi dolu bireyler olmaları amaçlanıyor.

Bebek Kütüphanesinin en önemli amaçlarından biri de bebek-ebeveyn ilişkisini güçlendirmek ve çekirdekten başlayan bir okuma bilinci oluşturmak. Kitapların büyülü dünyası ile daha ilk yaşlardan itibaren tanışan minikler, okuma kültürü kazanıyor. Böylece okuyan, araştıran, kültürlü bir neslin yetişmesi hedefleniyor.

Tüm bunların yanında ebeveynlere özel “Aile Danışmanlığı” hizmeti de veriliyor.

Haftalık etkinlik programına ulaşmak ve etkinliklere katılabilmek için Sincan Belediyesinin sosyal medya hesaplarını takip edebilir, www.sincan.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.