SİNCAN’DA CAMİLER DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENEREK DEZENFEKTE EDİLİYOR

11 Kasım 2021 tarihinde yayınlandı.

SİNCAN’DA CAMİLER DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENEREK DEZENFEKTE EDİLİYOR

SİNCAN BELEDİYESİ CAMİLERİ DEZENFEKTE EDİYOR

Sincan Belediyesi vatandaşların temiz ve ferah ortamlarda ibadetlerini yapabilmeleri için cami temizliği ve dezenfekte işlemlerini düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Vatandaşların gönül rahatlığıyla ibadetlerini yapması için çalışma yürüten Sincan Belediyesi ekipleri ilçedeki tüm camileri dip köşe temizliyor.

Belirli aralıklarla düzenli olarak yapılan temizlik çalışmasında camilerin halıları ıslak ve kuru temizleme yöntemiyle tozdan ve kirden arındırılıyor, tüm yüzeyler pırıl pırıl yapılıyor.  Yapılan temizliklerle vatandaşlar temiz bir ortamda gönül rahatlığı ile ibadet ediyor.

Belediye ekipleri camilerde temizlik yaptıktan sonra dezenfekte etmeyi de ihmal etmiyor. Camilerde bulunan halı, kolon, kapı kolları gibi temasın olabileceği yerler dezenfekte ediliyor, virüs ve mikroplardan arındırılıyor.