KAZANLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN KAYNIYOR

13 Haziran 2022 tarihinde yayınlandı.

KAZANLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN KAYNIYOR

SİNCAN BELEDİYESİ AŞEVİNDE PİŞEN YEMEKLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR

Sincan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor. Gıda kolisi, kıyafet, kırtasiye, eşya ve odun yardımlarının yanı sıra her gün 1000 kişiye iki öğün sıcak yemek dağıtımında bulunuluyor. Aşevinde ayrıca sabahın erken saatlerinde işe veya okula gitmek için yola koyulan vatandaşlar ve öğrenciler için de çorba pişiriliyor, ilçenin 5 farklı noktasında sıcak sıcak dağıtımı yapılıyor.

Sincan Belediyesinin aşevi sabahın ilk saatlerinde çalışmalarına başlıyor. Kazanlar vatandaş için kaynıyor. Yemek yapamayan engelli, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara sıcak yemek yardımı yapılıyor. Yemekler son derece hijyenik ortamlarda hazırlanıyor, tek kullanımlık kaplarda 2 öğün sıcak yemek günlük 1000 kişinin evlerine kadar ulaştırılıyor.

Sincan Belediyesi İlçede Vatandaşa Çorba İkramına Da Devam Ediyor

Sincan Belediyesi aşevinde pişirilen çorbalar, tek kullanımlık bardaklarda vatandaşa ücretsiz bir şekilde sıcak sıcak, yanında ekmeğiyle birlikte ikram ediliyor.

Hafta içi her sabah 07.00 ile 08.30 saatleri arasında gerçekleşen çorba ikramları; Sincan Tren Garı, Sincan Dr. Nafiz Körez Devlet Hastanesi’nin Fatih ve 12. Cadde Poliklinikleri önü, Sincan Belediyesi Yenikent Ek Hizmet Binası önündeki otobüs durağı ve Lale Meydanı’ndaki Güngörmüşler Konağı önünde yapılıyor.

Sincan’da Budanan Ağaçlar da Vatandaşın Evine Yakacak Olarak Giriyor

Sincan Belediyesi ekipleri düzenli olarak ağaçların kuruyan ve tehlike arz eden dallarını buduyor. Budanan dallar ihtiyaç sahiplerine odun oluyor. Ayrıca Sincan Belediyesi kırtasiye, kıyafet yardımından ikinci el eşya yardımına kadar birçok konuda ihtiyaç sahibi ailelerle gönül köprüsü kurmaya devam ediyor.