ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ADİL KARAİSMAİLOĞLU SİNCAN’I ZİYARET ETTİ

11 Kasım 2021 tarihinde yayınlandı.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ADİL KARAİSMAİLOĞLU SİNCAN’I ZİYARET ETTİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sincan’ı ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu çarşı esnafını gezdi, hayırlı işler diledi. Esnaf ziyaretinin ardından Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ı makamında ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığına geçerek açıklamalarda bulundu. “Bu projeler yüzyıllar boyu ülkemize hizmet edecek. Biz bu kadar canla başla çalışırken, başkaları bir taraftan da laf üretiyorlar. İş yok ortada, laf çok. Biz onlara aldırmadan vatanımıza milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sincan’a ziyarette bulundu. Sincan’a yaptığı ziyaret çerçevesinde Sincan esnafını, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Sincan İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu’a AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan eşlik ederken, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun ve ilçe protokolü ile birlikte ev sahipliği yaptı.

Bakan Karaismailoğlu beraberindeki heyet ile birlikte Sincan sokaklarını yürüyerek gezdi. Çarşı esnafını tek tek ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, esnafla sohbet etti, hayırlı işler diledi. Esnaf ziyaretinin ardından Bakan Karaismailoğlu Sincan Belediye Başkanlığına geçerek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ı makamında ziyaret etti. Ardından AK Parti Sincan İlçe Başkanlığına geçerek açıklamalarda bulundu.

Bakan Karaismailoğlu, AK Parti hükümetinin 19 yıldır Türkiye’ye birçok proje kazandırdığını ve kazandırmaya da devam ettiğini belirterek, “. Bu projeler yüzyıllar boyu ülkemize hizmet edecek. Biz bu kadar canla başla çalışırken, başkaları bir taraftan da laf üretiyorlar. İş yok ortada, laf çok. Biz onlara aldırmadan vatanımıza milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da “Sayın Bakanımızın, Sayın Milletvekilimizin Sincan ziyaretleri bizi onurlandırdı. Kendilerini Sincanımızda görmekten mutluluk duyduk.” diye konuştu.