SİNCAN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ RAFLARI MERCEK ALTINA ALDI

21 Ekim 2021 tarihinde yayınlandı.

SİNCAN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ RAFLARI MERCEK ALTINA ALDI

SİNCAN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ GIDA ÜRÜNLERİNİN SATILDIĞI İŞLETMELERDE DENETİM YAPTI

Sincan Belediyesi Zabıta ekipleri, Sincanlıların sağlıklı ve hijyenik gıdaya ulaşması için çalışmalarını sürdürüyor. İşyerlerini mercek altına alan ekipler ilçedeki gıda ürünleri satış noktalarını tek tek denetledi. Denetimler sonucunda raflarda son kullanma tarihi geçmiş ürünlere el koyuldu. Kurallara uymayan işletmelere gerekli yasal işlemler uygulandı.

Sincan Belediyesi Zabıta ekipleri vatandaşların sağlığı için denetimleri sıkılaştırdı. Ekipler  gıda ürünleri satışı yapan işletmelerde denetim yaptı. Rafları tek tek inceleyen ekipler son kullanma tarihi geçmiş ürünlere el koydu. Tutanak tutularak son kullanma tarihi geçen ürünlerin imhası sağlandı. Bu ürünleri satan iş yerlerine de gerekli yasal işlem uygulandı.

Ekipler, Halk sağlığı ve huzuru için ilçe genelindeki gıda maddelerinin üretim ve satış noktalarındaki denetimlerine devam edeceklerini vurguladı.