KALKINMA BAKANI LÜTFİ ELVAN SİNCAN’DA
10.1.2017

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Sincan’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Sincan Belediyesi’ne gelen Bakan Elvan, Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile görüştü. Başkan Tuna bu yıl Sincan’a yapılacak kamu yatırımları için Bakan Elvan’a bilgiler verdi.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Sincan’a sürpriz bir ziyarette bulundu… Bakan Elvan, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile bir araya geldi. Sincan Belediye binasında gerçekleşen görüşmede Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna 2017 yılında Sincan’a yapılacak yatırımlarla ilgili Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a bilgi verdi.

Sincan’ın 480 yataklı modern bir hastane kampüsüne kavuşacağını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, yatırım programına alınan projeyi Bakan Elvan’a anlattı. Hastane projesi için yatırım programında kaynak ile ilgili bir sorun olmadığını vurgulayan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan “İnşallah devlet hastanesi Sincanımızın bu büyük ihtiyacını karşılar nitelikte olacak. Sayın Başbakanımız da Sincan’da gerek devlet hastanesi projesini gerekse Yenikent-Temelli bağlantı yolu projesini dikkatle takip ediyor. Biz de Sincan’daki yatırımlar konusunda oldukça hassasız” dedi.

Bakan Elvan’ın ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa TUNA “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile kabine üyelerinin tamamına Sincanımıza verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Sayın Kalkınma Bakanımız da Sincanımıza yapılan ve yapılacak yatırımları yakından takip ediyor. Kendisine de hemşehrilerim adına teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim” dedi.