BAŞKAN ERCAN GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI
14.05.2018

STK’lardan mahalle ziyaretlerine, esnaf ziyaretlerinden muhtarlara kadar her kesimle irtibat halinde olan Başkan Ercan, gençleri de unutmuyor. Her fırsatta okul ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Ercan bu kez Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeydi. Gençler merak ettiklerini sordu; Başkan Ercan yanıtladı.

Göreve geldiği günden bugüne halk istişarelerine önem veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan her hafta bir liseye giderek gençlerle buluşuyor. Bu hafta Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Ercan gençlerle belediye çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Gençlerin sorularını yanıtladı.

“MEMLEKET MESELELERİNE KAYITSIZ KALMAYIN”

Türkiye’nin geleceğinde gençlerin önemine vurgu yapan Başkan Ercan” Toplumsal meselelere, ülkemizin yönetimine ve siyasete kayıtsız kalmayın. Gelecek sizin elinizde.” diye konuştu.

GENÇLER MEMNUN

Başkan Ercan’ı dikkatle dinleyen gençler çoğunlukla park, spor alanları ve kitap talebinde bulundu. Gençlerin sorularına içtenlikle cevap veren Başkan Ercan öğrencilerden büyük beğeni topladı.

Söyleşinin sonunda Başkan Ercan, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.