ANNE ÇOCUK OYUN EVLERİNDE HER GÜN YENİ AKTİVİTE, HER GÜN YENİ EĞLENCE

17 Kasım 2023 tarihinde yayınlandı.

ANNE ÇOCUK OYUN EVLERİNDE HER GÜN YENİ AKTİVİTE, HER GÜN YENİ EĞLENCE

Sincan Belediyesi’nin hizmete açtığı, çocukların anneleriyle beraber güvenli ve keyifli zaman geçirdiği anne-çocuk oyun evlerinde, minikler her gün farklı etkinliklerle eğlenerek öğreniyor. Çocuklar uzman eğitimciler eşliğinde özgürce sosyalleşirken; spor, İngilizce gibi farklı alanlarda da eğitimler alıyor.

Sincan Belediyesi’nin oluşturduğu anne çocuk oyun evlerinde oyunlarla eğitim modeli sunuluyor, çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor. Oyun evlerinde miniklere dil eğitimi de veriliyor. Çocuklar oyunlar ve şarkılarla İngilizce öğreniyor. Jimnastik dersleriyle küçük yaştan itibaren sporla tanışıyorlar.

Geri Dönüşüm Bilinci Aşılanıyor

Haftalık yayınlanan etkinlik takvimi ile aileler bilgilendiriliyor, çocuklar anneleriyle oyun evlerine gidiyor, keyifli zaman geçiriyor. Akranlarıyla birebir diyalog kuran çocuklar iletişim becerilerini güçlendiriyor. “Geri dönüştürüp oynuyorum” etkinliği ile sıfır atık ve geri dönüşüm konularının önemi aşılanıyor.  Çeşitli oyunlarla çocukların el, göz koordinasyonu ve ince motor becerileri gelişiyor.

Haftanın 6 günü hizmete açık olan Temelli, Yenikent, Evliya Çelebi ve Yavuz Sultan Selim anne çocuk oyun evleri her gün anneleri ve çocuklarını ağırlıyor.