BAŞKAN ERCAN SABAH NAMAZINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

29 Ocak 2024 tarihinde yayınlandı.

BAŞKAN ERCAN SABAH NAMAZINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

31 Mart yerel seçimleri için yeniden aday gösterilen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan’da yaşanan büyük sevgi selinin ardından sabah namazında da vatandaşlarla bir araya geldi. 15 Temmuz Camii’nde Sincanlılarla sabah namazını eda eden Başkan Murat Ercan, dualarla “Bismillah” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimlerde Sincan’ı yeniden Başkan Murat Ercan’a emanet etmesinin ardından ilçede büyük bir coşku yaşandı. Büyük bir kalabalık ve alkışlarla Sincan’da karşılanan Başkan Ercan, hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hem de vatandaşlara kendisine duydukları güven için teşekkür etti.

15 Temmuz Camii’nde sabah namazını vatandaşlarla birlikte eda eden Başkan Murat Ercan, cemaatin hayır duasını aldı. Avluda etrafını saran vatandaşlarla hasbihal etti.  “Yolun açık olsun” dileklerini ileten Sincanlılara bundan sonra da Sincan için, Ankara için yoğun şekilde çalışacaklarını belirtti.

HAVA SOĞUK GÖNÜLLER SICAK

Başkan Ercan’ın soğuk havada vatandaşlara sıcak çorba, çay ve simit ikramı yüzleri güldürdü. Sincanlı vatandaşların desteğini yanında hisseden Başkan Ercan, “Bu samimiyet ve güvenle hep birlikte Sincan’ı daha güzel yerlere taşıyacağız” dedi.