İPEK TUZCUOĞLU SİNCANLI HANIMLARLA BULUŞTU

26 Ekim 2023 tarihinde yayınlandı.

“KADIN KADINA AİLE SOHBETLERİ” BU AY İPEK TUZCUOĞLU’NU AĞIRLADI

İPEK TUZCUOĞLU SİNCANLI HANIMLARLA BULUŞTU

Sincan Belediyesi “Kadın Kadına Aile Sohbetleri” ile alanında uzman isimleri Sincanlı hanımlarla buluşturmaya devam ediyor. Oyuncu İpek Tuzcuoğlu’nun konuk olduğu bu ayki söyleşi de Filistin’de yaşanan İsrail zulmü gündeme getirilerek yaşanan vahşete tepki verildi. Sincanlı kadınlar, İsrail bombalarıyla hayatını kaybeden, yaralanan kadın ve çocukları anarak Filistin’in yanında olduklarını gösterdi.

Sincan Belediyesi, hayata geçirdiği proje ve etkinliklerle kadınlara her alanda destek olmaya devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın destekleriyle Başkan Ercan’ın eşi Emine Ercan’ın öncülüğünde düzenlenen “Kadın Kadına Aile Sohbetleri” Sincanlı hanımların sosyalleştiği ve bilgi sahibi olduğu etkinliklerden biri.

Programda aile hayatına, milli ve manevi değerlere dair sohbetler yapılıyor; alanında uzman isimler Sincanlı hanımlarla bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyor. Sohbet programının bu ayki konuğu Oyuncu, Sunucu ve Eğitmen İpek Tuzcuoğlu oldu.

Sincan’dan İsrail Vahşetine Tepki

Başkan Ercan’ın Eşi Emine Ercan konuşmasına Filistin’de yaşanan katliam nedeniyle duyduğu üzüntüyü ifade ederek başladı. Emine Ercan, “Filistin’deki olaylar karşısında maalesef buruk ve üzgünüz. Dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde insanlar hayatını kaybetti. Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Sincanlı hanımların sorularını yanıtlayan İpek Tuzcuoğlu da İsrail vahşetine tepki gösterdi, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğunu belirtti.

“Filistin’de vahşet yaşanıyor”

“İçimiz yanıyor” sözleriyle konuşmasına başlayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ise “Çok daha coşkulu program olabilirdi ama Filistin’de bir vahşet yaşanıyor. Devlet terörü yaşanıyor. Bir avuç İsrail Dünya’yı adeta hiçe sayıyor, ağa babalarına sırtını dayamış; ABD, İngiltere, Fransa kan kusturuyor. Bir avuç Yahudi, gariban Müslümanları öldürüyor ve dünya suskun. Bu öldürülen bir İngiliz olsaydı Amerikalı, Fransız olsaydı dünyayı ayağa kaldırırlardı. İslam devletleri birlik olsa İsrail’i tükürüğü ile boğar. Ama maalesef 3 maymunu oynuyor herkes. Cumhurbaşkanımızdan çok kuvvetli ses çıkıyor. Milletimizde çok asil bir duruş var. Dünyanın gözü önünde insanlık suçu işleniyor, soykırım yapıyorlar, kıyım yapıyorlar. Bunu herkes bir kez daha anladı ki İsrail'in kötülüğünün, vahşetinin bir sınırı yok. Bizler Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Dualarımız Gazze'deki, Filistin'deki tüm Müslümanlarla.” dedi.