MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ MİLLET KIRAATHANESİ HİZMETE AÇILDI

28 Aralık 2023 tarihinde yayınlandı.

GENÇLER ÇOK SEVDİ, BAŞKAN ERCAN KIRAATHANELERE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ MİLLET KIRAATHANESİ HİZMETE AÇILDI

Gençlerin beklenti ve isteklerine anında karşılık veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, çok sevilen ve talep gören millet kıraathanelerine bir yenisini daha ekledi. Mustafa Kemal Mahallesi’ne inşa edilen kıraathane açılarak hizmete girdi.

Sincan’ı geleceğe taşıyan projeleri bir bir hayata geçiren Sincan Belediyesi, hizmette sınır tanımıyor. Gençlerin rahat ve güvenli ortamlarda ders çalışmalarına olanak sağlayan millet kıraathanelerine bir yenisi daha eklendi. Mustafa Kemal Mahallesi Millet Kıraathanesi törenle açılarak hizmete başladı.