SIHHİ İŞYERİ İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAK LİSTESİ

SIHHİ İŞYERLERİ
Market,Bakkal, Şarküteri, Büfe, Kantin, Ekmek Satış Bayi, Et ve Balık Ürünlerinin Satıldığı Yerler, Ayakta Yemek Yenen Yerler, Kafeterya, Pakette Yemek Satan Yerler, Pastane, Bay ve Bayan Kuaförü, Konfeksiyon Satış Yeri, Cep Telefonu Satış Yeri, Ayakkabı Satış Yeri vb.yerler

EVRAK LİSTESİ
* NUMARATAJ BELGESİ
* YAPI KULLANIM İZİN BELGESİ (İSKAN)
* TAPU FOTOKOPİSİ
* KİRA KONTRATI (KİRA İSE)
* ODA KAYDI VE ESNAF SANATKAR SİCİL TASTİKNAMESİ
* VERGİ LEVHASI FOTOKOPİSİ VEYA MALİYE YOKLAMA TUTANAĞI
* İTFAİYE RAPORU (TEL.507 48 00) GEREKİYOR İSE
* USTALIK BEL. VEYA MUVAFAKATNAME GEREKİYOR İSE
* EMLAK BÜROLARI İÇİN YETKİ BELGESİ (TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN)
* İKİNCİ EL OTO ALIM SATIM İÇİN YETKİ BELGESİ (TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN)
* MALİ SORUMLULUK SİGORTASI (İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITI TİCARETİ)
* EV VE SÜS HAYVANLARI SATIŞ YERİ İÇİN KURULUŞ İZNİ(İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDEN)
* ÇALIŞANLARIN HİJYEN EĞİTİMİ BELGESİ GEREKİYOR İSE
* ÖLÇÜ-AYAR BELGESİ (TEL:444 4 762 DAHİLİ 3412 ) GEREKİYOR İSE
* VEKALETNAME ( BAŞVURU SAHİBİNİN GELMEMESİ DURUMUNDA)
* KAT MALİKLERİ İZNİ ( TAPU KÜTÜĞÜNDE MESKEN OLARAK BELİRTİLEN YERLER İÇİN TAPU SAHİPLERİNİN TAMAMININ MUVAFFAKATI BİNA KARAR DEFTERİNE İŞLENECEK VE NOTER ONAYLI FOTOKOPİSİ)
* İMZA SÜRKÜLERİ (ŞİRKETLER İÇİN)
* TİCARET GAZETESİ FOTOKOPİSİ (ŞİRKETLER İÇİN)
* MESUL MÜDÜR SÖZLEŞMESİ (ŞİRKETLER İÇİN)
* İLAN REKLAM VE ÇTV (SİNCAN BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜNDEN)
* İŞYERİ GİRİŞ – ÇIKIŞLARININ ENGELLİLERE GÖRE DİZAYN EDİLMESİ

ÖZEL NİTELİKLİ İŞYERLERİ İÇİN AYRICA İSTENEN BELGELER
1- Su Satışı yerleri için, İl Sağlık Müdürlüğü’nden Çalışma Ruhsatı, Bayilik Sözleşmesi.
2- Baharatçılar ve doğal ürün satışları için İl Sağlık Müdürlüğünden bitkisel droglara     mahsus satış belgesi.
3-Matbaalar için Ankara Valiliği İl Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğünden Matbaa Açılış Beyannamesi

ÖNEMLİ NOT
1-İŞLEMLERİNİZİN HIZLI YÜRÜMESİ İÇİN BELİRTİLEN EVRAKLARI TAM VE EKSİKSİZ OLARAK GETİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.
2-YAPILAN İŞİN NİTELİĞİNE GÖRE İLAVE BİLGİ VE BELGE İSTENEBİLİR.
3-SORULARINIZ İÇİN İRTİBAT TELEFONU : 444 4 762 DAHİLİ 3410-3411-3402 / KÜŞAT SERVİSİ
İSTENEN TÜM EVRAKLARIN İŞ YERİ AÇMA VE ÇALIŞMA RUHSATI TALEP EDİLEN ADRESE GÖRE TANZİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.