SİNCAN BELEDİYESPOR U-15 TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA YÜRÜYOR

28 Aralık 2023 tarihinde yayınlandı.

SİNCAN BELEDİYESPOR U-15 TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA YÜRÜYOR

16 MAÇTA 13 GALİBİYET ŞAMPİYONLUK GETİRDİ

Sincan Belediyespor Altyapı Takımları başarıdan başarıya koşuyor. Yeşil sahalarda fırtına gibi esen U-15 takımı, profesyonel grupta adını şampiyonluğa yazdırarak kupayı kaldırdı. Büyük bir başarıya imza atan Sincan Belediyesporlu gençler, ilçeyi Türkiye şampiyonasında temsil edecek.

2022-2023 sezonunu şampiyon kapatan Sincan Belediyesporlu gençler, yeni sezonda da başarılarıyla göğüsleri kabartıyor.

16 Maçta 13 Galibiyet

U-15 takımı başarılarına bir yenisini ekledi. A ligi profesyonel grupta Hacettepe 1945, Ankara Demirspor, Ankara Spor ve son maçında Keçiören Bağlum Sporu 9-1 yenerek adeta tarih yazan sporcular, 16 maçta 13 galibiyet alarak şampiyon oldu.

Kupayı Göğüslediler

Kupasını Futbol İl Temsilcisi Ercan Tecimer’den alarak büyük heyecan yaşayan genç sporcular, Sincan’ı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

Kupayı göğüsleyen U-15 takımı, desteklerinden dolayı Sincan Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Tarman ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.